Objektstyp: Lägenhet

1-rumslägenhet Royal Life Long Beach Famagusta

1:a med balkong och  fantastisk utsikt över östra medelhavet. Lägenheten är fullt möblerad med helt nya möbler och lägenheten har aldrig använts. Den ligger på 10:e våningen i ett 15-våningshus som färdigställts 2020.

1-rumslägenhet Royal Life Long Beach, Famagusta

1:a med balkong och  fantastisk utsikt över östra medelhavet. Lägenheten är fullt möblerad med helt nya möbler och lägenheten har aldrig använts. Den ligger på 13:e våningen i ett 15-våningshus som färdigställts 2020.

2-Rumslägenhet med sjöutsikt, Royal Life Long Beach Famagusta

Lägenhet med grym utsikt över östra medelhavet, lägenheten är den enda tvårumslägenheten i hela fastigheten och ligger på 12:e våningen i ett 15-våningshus. .  Lägenheten är aldrig använd så den är i absolut nyskick och fullt möblerad.

Fantastisk markplanslägenhet i Sea magic Park med egna terasser mot Hav och Pool

Exklusiv färdigmöblerad markplanslägenhet med direkt access till ett av flera poolområden. 4 rum varav 3 stora sovrum. Totalyta på 105 kvm, i absolut toppskick med härlig utsikt över havet, fantastiska solnedgångar och med ett mycket eftertraktat läge i Sea Magic Park. Nuvarande ägare har aldrig bott i lägenheten, så den är i komplett nyskick. Strålande …

Fantastisk markplanslägenhet i Sea magic Park med egna terasser mot Hav och Pool Läs mer »