1.995.000kr

Till försäljning

Esentepe 99400
3 Sovrum
2 Badrum
2 Parkering
200 m2
105 m2
ID# 81

Sjöutsikt

Exklusiv färdigmöblerad markplanslägenhet med direkt access till ett av flera poolområden. 4 rum varav 3 stora sovrum. Totalyta på 105 kvm, i absolut toppskick med härlig utsikt över havet, fantastiska solnedgångar och med ett mycket eftertraktat läge i Sea Magic Park. Nuvarande ägare har aldrig bott i lägenheten, så den är i komplett nyskick.
Strålande läge med möblerad terrass för både sol och skugga på framsidan mot havet och även med en nybyggd terass mot poolområdet (ej utritad på planritningen)  , 25 meter till poolen. Nylagt vitt grus i markytorna (på någon av bilderna är ytan fortfarande belagd med jord). vackert gammalt olivträd på baksidan för egna oliver.

Härligt sällskapsrum med exklusivt kök i öppen planlösning, tre generösa sovrum med dubbelsängar i två av sovrummen och twinsängar i det tredje. Välplanerade ytor i kombination med genomgående moderna och högkvalitativa materialval ner på detaljnivå. Golvvärme och många extra tillval gjorda vid nybyggnationen. Aircondition i alla tre sovrum.
Två helkaklade badrum med wc/dusch.
Samtliga möbler (inne och ute) samt vitvaror på bilderna ingår.

Goda och väl utvecklade uthyrningsmöjligheter genom Carrington som dessutom sköter all service på området , Carrington är ett sedan länge välrenommerat bygg- och serviceföretag med engelskspråkig personal. Carrington har förutom att ha byggt alla bostäder i området även hyrbilsfirma och servicekontor i Sea Magic. Detta gör det mycket enkelt att hyra ut och med bra möjligheter till att tjäna lite pengar på ditt boende när du inte är där själv.
I området i direkt anslutning finns Hamam med Spa, Gym, inomhuspool, 3 swimmingpooler, 2 barer, restauranger, lekparker, biljard, affär, apotek, café mm

Sea Magic Park ligger 30 minuter öster om Kyrenia som är norra kustens "huvudstad".
Närmsta by är Esentepe, en typisk lugn och stilla nordcypriotisk by endast 5 minuter bort med bil. I Esentepe finns banker, post, restauranger och daglig service såsom bankomat och bensinmack.

Närmsta strand ligger endast 100 meter nedanför fastigheten, vill man ha en klassisk sandstrand så är det inte längre bort än 5 minuter med bil till flera olika stränder Esentepe beach, Korineum beach, Alagadistränderna mm. 10 minuter bort finns Acapulco och Elexus med stora vattenparker , vattenrutschbanor, poolområden , restauranger, privata stränder, barer och ordentlig kvällsunderhållning med bla kasinon.

Korineum Golf and Country Club ligger bara några minuters bilkörning bort, Korineum är en av medelhavets bästa golfbanor med service och bankvalitet i världsklass, dessutom med lågt bokningstryck, det är aldrig svårt att få tid på banan och ibland är man helt ensam där.

Invändiga bekvämligheter

  • Kök
  • Diskmaskin
  • TV
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dusch
  • Toalett

Utvändiga bekvämligheter

  • Balkong

Förmedlare

Ola Kvarnström

  • 073-20 20 001

Kontakta oss

Do not fill this field in

Do not fill this field in

Vill du veta hur vi hanterar och lagrar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss.