6.995.000kr

Till försäljning

99410
3 Sovrum
2 Badrum
2 Parkering
800 m2
180 m2
ID# 10358

Lyxig villa med havsutsikt och egen pool, Morlais nr 10, Bahçeli

Absolut bästa läge. Underbar villa på 180 kvm med fantastiskt läge direkt vid havet. Obruten utsikt över havet och fantastiska solnedgångar.  Hög standard med välkomnande entré , centralt placerat vardagsrum med öppen spis, kök som lätt kan byggas om till en mer  öppen planlösning . Köket är fullt utrustat och med anslutande matplats och utgång till en mindre altan på baksidan av huset.

Husen i detta område har de sista åren gått upp mycket i värde och särskilt de med bra lägen , denna fastighet har det absolut bästa läget.

På entréplanet finns två ljusa sovrum med rymliga garderober och gemensamt badrum med dusch och badkar. Sovrum 1 med  havsutsikt, Sovrum 2 vetter mot baksidan. En trevlig altan under tak på framsidan av huset om man vill sitta i skugga. Runt poolen är det generösa ytor för utemöbler, eller om man vill bygga ytterligare pergola/patio. På övre plan finns master bedroom med eget badrum och en stor terass med fantastisk havsutsikt. Samtliga rum utrustade med aircondition.

Egen stor pool 10x5 m, vacker trädgård med flera uteplatser och gott om yta för flera bilar att parkera. En patio finns i framkant på tomten med ett sådant läge att man upplever sig sitta nästan i havet.

Tomten ligger något framskjuten mot havet gentemot de andra husen i området, vilket gör att placeringen har områdets i särklass bästa läge. Mellan tomten och stranden finns endast en smal markremsa om ca 5-10 meter vilket gör att risken för bebyggelse framför tomten är naturligt eliminerad.

Området som heter Morlais är bebott av företrädesvis svenskar, norrmän och engelsmän, några som semestergäster , några deltidsboende och några åretrunt boende. Området liknar i arkitektur Sunset Valley som ligger på andra sidan vägen, bägge omrädena är byggda av välrenommerade byggföretaget Carrington. I närheten har det nyligen byggts ett område som på kort tid såldes slut då området räknas som ett av de bästa på denna del av kusten.

Min egen kommentar;
Hade jag haft de ekonomiska möjligheterna hade jag köpt huset själv , vår familj har lånat det åtskilliga veckor de senaste åren och trivts fantastiskt bra. Så bra så vi vill ogärna vara någon annanstans än i "10:an" som vi kallar huset.

 

Området

Gångavstånd till restaurang , 5 minuter bilväg till närmsta affär och även fler restauranger och barer, 15 minuter till Korineum Golf & Country Club.

Invändiga bekvämligheter

  • Kök
  • Diskmaskin
  • TV
  • Tvättmaskin
  • Dusch
  • Badkar
  • Toalett

Utvändiga bekvämligheter

  • Balkong

Förmedlare

Ola Kvarnström

  • 073-20 20 001

Kontakta oss

Do not fill this field in

Do not fill this field in

Vill du veta hur vi hanterar och lagrar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss.